BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Usa glisanta din sticla securizata, usa batanta sticla securizata, usa plianta de sticla securizata sau in general usi interioare din sticla sablate sau nu – sunt intotdeauna un obiect de mare atractie in spatiul de locuit. Aici gasiti solutii pentru usi din sticla!
Usa interioara de sticla are sustinere in totalitate pe partea de sus in sina de glisare, acoperita cu un capac decorativ din aluminiu eloxat. Ca urmare pe pardoseala nu veti avea nimic in afara unui ghidaj de 5 cm,care se monteaza la coltul usii. Simplu de montat!
Vitraliu pictat cu rasini sintetice (la care se mai spune si „sticla lichida”) cu contur gri antic metalizat in relief (aproximativ 1-2 mm inaltime). Fata vitraliului este cea care este in relief – dar vizual ambele fete sunt exact la fel!
Aceste viralii sunt obiecte de arta care se coloreaza manual de artisti. Cu toate eforturile depuse nu se pot obtine 2 vitralii perfect la fel, dar asta este si adevarata valoare a vitraliilor. Culorile prezentate pe calculator sunt doar o aproximare a culorilor reale, deoarece intensitatea culorilor, tonalitatea, textura lor depinde in mare masura de setarile fiecarui calculator in parte.

Comercializam vitraliu pentru pereti despartitori, vitralii usi, vitralii pentru biserici din sticla colorata, pictata manual. Vitralii artistice au un design modern sau pot fi vitralii traditionale clasice cu fazete cu cristale si cu plumb. Executie, proiectare , montaj vitraliu si livrare in toata tara. Puteti alege din sute de modele de vitraliu. Pret vitraliu in functie de tehnica aleasa, complexitatea modelului si numarul de culori folosite. Putem executa si vitraii cu cristale fazetatate numite si bevels (din limba engleza).

Un vitraliu sau o sticla desenata si colorata este un obiect care se schimba subtil la lumina zilei si al anotimpurilor aducand viata si spectacol in interioare.
Vitraliile se pot executa prin 3 metode diferite ca si technologie si ca si cost:

VITRALII TRADITIONALE
Procedeul traditional de vitralii consta in asamblarea unor bucati de sticla colorata (taiata manual dupa un desen strict) cu ajutorul unei sine de plumb care ulterior se cositoreste si se chituieste pentru a obtine un panou mai rezistent.
Aceasta metoda a fost folosita de sute de ani pentru a crea vitralii uimitoare, care dureaza o viata intreaga chiar mult mai mult timp! Noi folosim acesta metoda tradiționala pentru a crea ferestre din cele mai sofisticate pentru spatii interioare. O tehnica asemnatoare este cel numit Tiffany, care in loc de sina de plumb foloseste foita de cupru.
Sticla folosita este facuta manual de producatori de renume mondial, cu efecte complexe si cu mii de variante. Aceasta sticla se poate vopsi si arde la 600-800 de grade pentru a imprima pe ea orice model dorit. Nici un alt procedeu nu poate sa reproduca exact efectul care poarta in ea un vitraliu adevarat!

VITRALII DESENATE
Vitraliile desenate se produc cu o tehnica de decorare inovatoare, cu un lichid similar sticlei, care se intinde prin desenare pe suprafata sticlei plate. Culorile folosite in tehnica vitralii desenate pot fi total neutre, cu un contur transparent, luminos si cu efect de cristal, sau un contur gri antic chiar si negru, colorat printre linii cu culori transparente sau opace.
Cu aceasta tehnica putem reproduce cele mai complexe sau cele mai simple idei. Pentru decorare se folosesc rasini care nu contin plumb, sunt foarte stabile ca si culori, rezistente UV. Desenarea lor se face de o masina computerizata care reproduce desenele foarte exact, repetitiv creind astfel opere de arta incredibil de detaliate si cu costuri relative scazute. Un vitraliu la pret accesibil este de nelipsit pentru a avea un design interior personalizat !

VITRALII OVERLAY
Tehnica de vitralii overlay utilizeaza o placa compacta de sticla (floata, laminata, securizata) care este rezistent si etans. Techinca overlay presupune lipirea unor folii speciale foarte rezistente, cu peste 300 de variante de texturi si culori care imitata sticla colorata. Marginile de intalnire se acopera cu panglici de plumb autocolant de o inalta calitate (care imita profilul de plumb tip H de la vitraliile traditionale) si accentueaza desenul. Prin aceasta tehnica obtinem un aspect vizual aproape identic cu vitraliile adevarate. Fiind mai usor de executat este mai ieftin decat cel traditional. Putem utiliza sticla de diferite grosimi sau sticla cu folie decorative, fazete, margele, decoruri din sticla fuzing.

Personalizare

Măsurăm și personalizăm totul, asigurându-ne că totul este pe placul tău!

Livrare

Asigurăm livrare gratuită în raza a 30 de km de Baia Mare și contra cost în restul țării.

Montaj

Executăm montajul la locația dorită, în cel mai scurt și eficient mod.

Service

Produsele noastre beneficiază de garanție și oferim service acestora.

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!