BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Rulouri din aluminiu cu protectie termica

Rulourile pentru ferestre sunt eficiente in primul rand pentru controlarea in mod sanatos a temperaturii din casa. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu aprox. 10%, iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.

Tipuri de rulouri exterioare:

1. Rulourile exterioare suprapuse pe tamplarie
TermoStorurile suprapuse pe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele. Exista doua tipuri de casete: cu capacul de vizitare in partea din spate ceea ce face ca acest rulou sa fie tencuibil numai la exterior, respective cu capacul de vizitare in partea de jos, ceea ce face ca acest rulou sa fie tencuibil si la exterior, si la interior.

2. Rulouri exterioare aplicate pe tamplarie
Rulourile aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: rulouri cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade).

Beneficiile rulourilor exterioare de aluminiu

Umbra si racoare in mod natural – Razele UV nu mai patrund in casa si astfel se previne incalzirea excesiva a locuintei pe timpul verii.

Economie de energie – Iarna, rulourile actioneaza precum o bariera in calea pierderii caldurii. Astfel, se creeaza o perna de aer izolatoare intre fereastra si mediul exterior.

Izolare fonica superioara – In zonele aglomerate si zgomotoase, folosirea rulourilor asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului.

Intimitate a spatiului privat – Rulourile protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina.

Siguranta si protectie – Rulourile reprezinta o alternativa la grilajele metalice montate la ferestre. Rulourile pot fi incuiate din interior, tinand astfel la distanta oaspetii nepoftiti.

Actionare electrica – Sistemele electrice pot fi programate sa se ridice si sa coboare la un anumit interval de timp, pentru a simula prezenta in casa.

Controlul casei tale de oriunde in lume – Cu ajutorul solutiei inteligente, actionarea rulourilor se poate face de oriunde folosind un smartphone.

Actionare din telecomanda – Actionarea rulourilor de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi, este unul dintre cele mai apreciata beneficii dimineata, atunci cand ai vrea sa te trezesti dar “patul” spune “mai stai”.

Rulourile pot sa fie dotate cu plasa de insecte, in acest caz in caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasa de insecte.

Din punct de vedere al actionarii, TermoStorurile se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Personalizare

Măsurăm și personalizăm totul, asigurându-ne că totul este pe placul tău!

Livrare

Asigurăm livrare gratuită în raza a 30 de km de Baia Mare și contra cost în restul țării.

Montaj

Executăm montajul la locația dorită, în cel mai scurt și eficient mod.

Service

Produsele noastre beneficiază de garanție și oferim service acestora.

Află toate detaliile care te interesează.

Descarcă cataloagele partenerilor noștri:

Întrebări frecvente

Cele mai comune întrebări legate de rulourile exterioare din aluminiu comercializate de BV House.

Rulourile exterioare de aluminiu pot fi actionate manual, prin panglica, snur sau manivela, sau
electric prin intermediul unui buton de comanda sau a unei telecomenzi.

Exista doua tipuri de rulouri exterioare: suprapuse – care se monteaza odata cu tamplaria PVC si
aplicate – se monteaza pe tamplaria deja existenta, deci se pot monta fara probleme si ulterior
montarii tamplariei PVC/ Aluminiu

Termenul de livrare este de 3 saptamani.

Da, rulourile exterioare, datorita lamelelor umplute cu spuma, izoleaza atat fonic cat si termic.

Da, se poate opta pentru echiparea ruloului cu plase impotriva insectelor.

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!