BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Copertine

COPERTINA POTRIVITA CRESTE CONFORTUL SI SCADE CHELTUIELILE

Oferim o gama de copertine care raspund eficient nevoii de umbrire, de control al luminii si al temperaturii aerului. Produsele noastre sunt usor de utilizat si de montat si au durabilitate in timp. Copertinele reprezinta nu doar o solutie practica, dar si una estetica, prin multitudinea de modele din care puteti alege.

Fie ca optati pentru o copertina destinata ferestrelor, vitrinelor sau balcoanelor, ori pentru o copertina destinata terasei casei, un lucru este cert – aceste solutii pentru umbrire vor ridica considerabil standardul de confort in viata dumneavoastra. Protejeaza produsele expuse spre vanzare in cazul spatiilor comerciale si va ofera un plus de imagine si vizibilitate.

Sistemele de umbrire de tip coperina reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii pentru acoperirea teraselor cu suprafete mari, insa indiferent de locul unde este montata, o copertina va oferi eleganta, modernism si confort sporit.

Pergole

PERGOLE PENTRU PETRECEREA TIMPULUI IN AER LIBER

Vremea caniculara din timpul verii te poate determina sa petreci mai putin timp in aer liber, la terasa. Insa, alegand o pergola potrivita, compromisul iese din ecuatie, asa ca ai toate motivele sa te relaxezi in voie pe terasa, chiar si atunci cand vremea nu e foarte ingaduitoare.

Principalul avantaj al pergolelor este acela ca iti permite sa acoperi suprafete medii si mari, sunt produse stabile si asigura un spatiu 100% impermeabil. Acoperisul pergolei functioneaza astfel ca o bariera in calea soarelui, precipitatiilor si a vantului pentru ca tu sa te bucuri de timpul petrecut pe terasa, alaturi de cei dragi, indiferent de vremea de afara.

Pergole pentru evenimente outdoor

Cu pergolele din portofoliul nostru, doritorii de evenimente in aer liber sunt asigurati ca petrecerea va decurge asa cum isi doresc si vor fi mult mai tentati sa aleaga un spatiu outdoor. Asa ca, daca activezi in domeniul organizarii de evenimente si dispui de un spatiu generos in aer liber, ai putea lua in considerare extinderea business-ului pe acest plan. Pergolele noastre pot asigura protectie pentru suprafete mari, asa ca nu te limita atata timp cat dispui de un spatiu generos.

Rulouri exterioare

PROTECTIE SUPLIMENTARA PENTRU CASA TA CU RULOURI EXTERIOARE

Rulourile exterioare sunt solutii ideale pentru spatiile exterioare care au nevoie de inchidere temporara (terase, balcoane, foisoare etc.). Sunt utile in cadrul oricarui tip de spatiu, deoarece se comporta ca o bariera eficienta impotriva razelor UV, a vantului, a ploii, a zapezii si chiar a prafului, oferind in acelasi timp intimitate si un plus de confort.

Sistem simplu de montare – posibilitati nelimitate de relaxare

Rulourile exterioare pot fi montate cu usurinta in cadrul ferestrelor, teraselor si balcoanelor exterioare, indiferent daca vorbim despre cele de la apartamente sau casa.

Sistemul de operare este extrem de facil, oferindu-ti posibilitatea de a ridica complet sau partial rulourile exterioare, printr-o singura miscare. În felul acesta, iti permite sa reglezi luminozitatea din incapere rapid si simplu, bucurandu-te de o zi luminoasa sau de un loc umbros.

Aceste rulouri exterioare pot fi amplasate pe fatade de cladiri rezidentiale, cladiri de birouri sau spatii comerciale, multitudinea de materiale facand din acestea o optiune extrem de versatila.

Personalizare

Măsurăm și personalizăm totul, asigurându-ne că totul este pe placul tău!

Livrare

Asigurăm livrare gratuită în raza a 30 de km de Baia Mare și contra cost în restul țării.

Montaj

Executăm montajul la locația dorită, în cel mai scurt și eficient mod.

Service

Produsele noastre beneficiază de garanție și oferim service acestora.

Află toate detaliile care te interesează.

Descarcă cataloagele partenerilor noștri:

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!