BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

BBB Invest

Nevoia unui somn linistit este prioritara pentru locuinta oricui. Pentru a rezolva aceasta problema intervenim noi. Comercializam diverse tipuri de sisteme anti insecte: plase insecte fixe, plase insecte cu balamale, plase insecte tip rulou, plase insecte tip glisant, plase insecte tip plisse.

Sisteme de plase anti tantari sunt fabricate 100 % in atelierele din Romania. Profilele din aluminiu si accesoriile din plastic sau metal ce formeaza produsul finit sunt importate din tari precum: Grecia, Ungaria, Polonia, Turcia, Belgia, Italia.

Plasa este fabricata, de regula, integral din fire de poliester ignifugate, desi pot fi utilizate si alte materii prime, cum ar fi polipropilena, polietilena sau poliamida, astfel avand cea mai mare rezistenta la radiatiile UV si la temperaturile ridicate ale mediului.

Profilele plaselor de tantari, din aluminiu extrudat, sunt eloxate pentru nu mai fi susceptibile oxidarii, iar apoi sunt vopsite in camp electrostatic pentru un rezultat estetic de lunga durata.

Ramele plaselor anti insecte pot fi vopsite in orice culoare RAL si imitatie de lemn. Vopsirea RAL se face in camp electrostatic, in vopsitorii dedicate. Profilele de plase tantari pot fi infoliate Renolit sau vopsite imitatie de lemn.

7 Greseli Posibile La Achizitionarea Unui Sistem De Plase Anti Insecte

1. Sa nu te informezi bine: Plasele de insecte sunt relativ noi pentru consumatorii romani. Majoritatea consumatorilor nu cunosc optiunile disponibile si problemele care pot aparea cumparand o plasa de tantari nepotrivita pentru casa sa.

2. Sa cumperi plase care ulterior nu vor fi compatibile cu locul de instalare: Ferestrele si usile vin in diferite dimensiuni si configuratii, la fel si sistemele de plase de insecte.  Unele se potrivesc mai bine unei aplicatii speciale (particulare) fata de altele. Nu fa greseala pe care o fac mii de consumatori – achitizitioneaza o plasa anti tantari bazandu-se numai pe pret.  Ar trebui sa achizitionezi o plasa de insecte care se potriveste exact scopului tau.

3. Sa cumperi o plasa anti insecte Do It Yourself mai ieftina pe care trebuie sa o confectionezi si sa o instalezi singur: Plasele de insecte sunt un produs special si necesita o mare experienta in producerea si instalare lor. Daca nu interpretezi corect informatia despre taiere si asamblare, cumpararea acesteia poate fi inutila. Daca iei in considerarea achizitionarea unei plase de insecte DIY, cumpara o plasa de insecte care e deja debitata la cotele dorite necesitand doar instalarea ei in locul dorit.

4. Sa crezi ca instalarea unei plase anti insecte e un lucru usor: Cele mai multe plase de insecte sunt in principiu relativ usor de instalat. Problemele instalarii sunt in general cauzate de deschidere, modul de prindere pe toc, contructia pervazului exterior, etc nu neaparat de catre plasa de insecte.

5. Sa crezi ca o plasa impotriva insectelor se potriveste oricarei ferestre si usi: Vorbeste cu un expert al plaselor de insecte inainte de a demara o comanda. Fara sa cunosti avantajele si dezavantajele fiecarui tip de plasa contra insectelor ai putea intampina dificultati in instalarea plasei de insecte sau in cazul cel mai rau, sa nu poata fi montata deloc. Acest lucru poate fi evitat.

6. Sa nu iei in considerare serviciul de garantie, intretinerea generala si mentenanta: Plasele de insecte – tantari trebuie pastrate curate, avand grija ca spalarea lor sa se efectueze in fiecare luna. Sistemele de plase impotriva insectelor au o garantie de 2 ani, plus posibilitate de extindere a garantiei. NU EXISTA un produs care sa nu necesite intretinere la o cladire.

7. Sa cumperi pentru motivul gresit: Plasele de insecte nu sunt jaluzele sau rulouri. Ele nu ofera niciun fel de securitate si au limitari in utilizarea lor.

Personalizare

Măsurăm și personalizăm totul, asigurându-ne că totul este pe placul tău!

Livrare

Asigurăm livrare gratuită în raza a 30 de km de Baia Mare și contra cost în restul țării.

Montaj

Executăm montajul la locația dorită, în cel mai scurt și eficient mod.

Service

Produsele noastre beneficiază de garanție și oferim service acestora.

Află toate detaliile care te interesează.

Descarcă cataloagele partenerilor noștri:

Întrebări frecvente

Cele mai comune întrebări legate de plasele de insecte comercializate de BV House.

Avem disponibile 3 tipuri de sita: Fibra de Sticla , Better View – care asigura o vizibilitate mai buna din interior spre exterior, Hytenso PetScreen – rezistenta la zgarieturile animalelor de companie.

Comercializam diverse tipuri de sisteme anti insecte: plase insecte fixe, plase insecte cu balamale, plase insecte tip rulou, plase insecte tip glisant, plase insecte tip plisse.

Ramele plaselor anti insecte pot fi vopsite in orice culoare RAL si imitatie de lemn. Vopsirea RAL se face in camp electrostatic, in vopsitorii dedicate. Profilele de plase tantari pot fi infoliate Renolit sau vopsite imitatie de lemn.

In functie de sistemul de plasa ales dimensiunile sunt cuprinse intre L 40 H 300 cm

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!