BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Pardoselile EGGER Design GreenTec

Chiar dacă astăzi încă nu știți cu ce se va confrunta mâine pardoseala dumneavoastră, puteți sta liniștiți. În fond, pardoseala EGGER Design GreenTec este destinată utilizării și nu este doar de decor. Imaginea sa autentică de lemn iese în evidență în încăpere într-un mod elegant, în timp ce suprafața sa durabilă, rezistentă la decolorare garantează faptul că își va păstra aspectul ireproșabil pe termen lung. Indiferent că este vorba despre un coridor intens utilizat, despre bucătărie sau oricare altă încăpere, pardoseala noastră Design GreenTec reprezintă întotdeauna o alegere sigură.

Avantaje:

 • Până la 72 de ore de impermeabilitate – Datorită structurii speciale a acestui produs, cu suprafață impermeabilă, datorită plăcii suport GreenTec, cu grad de umflare redus și sistemului de montare foarte flexibil Clic it!, niciun lichid nu pătrunde în pardoseala noastră GreenTec Design.

 • Proces de fabricație sustenabil – Spre deosebire de Luxury Vinyl Tiles (LVT) și de pardoselile din vinil obișnuite, pardoseala noastră GreenTec Design nu conține PVC. Lemnul acesteia provine 100% din exploatări forestiere regionale certificate. Substratul integrat pentru amortizarea zgomotului este fabricat din plută reciclată.

 • Robustă și rezistentă la micro-zgârieturi – Datorită stratului inovativ de uzură, pardoseala noastră GreenTec Design este durabilă, rezistentă la micro-zgârieturi și pete și este, în același timp, ușor de curățat. Clasa de utilizare 33 face ca această pardoseală să fie adecvată și în zone comerciale, solicitate intens.

 • Montare flexibilă – Datorită sistemului de montare CLIC it! și a substratului integrat pentru amortizarea zgomotului, pardoseala poate fi montată rapid. Dalele au grosimea de numai 7,5 mm și pot fi demontate și remontate cu ușurință.

Nu trebuie să menajați cea mai rezistentă pardoseală a noastră. Miezul său extrem de stabil și suprafața dură protejează pardoseala, în timp ce stratul suport integrat din plută absoarbe eficient sunetele de impact.

1.  Strat de protecție rezistent la uzură și la apă.
2.  Strat decor autentic.
3.  Placă GreenTec, adecvată și pentru baie și alte spații.
4.  Strat suport din plută integrat, cu absorbție fonică.

Pardoseli EGGER Comfort

Pardoselile Comfort combină avantajele laminatului cu proprietățile speciale ale plutei

În comparație cu alte pardoseli pe bază de lemn, pardoselile EGGER Comfort sunt deosebit de silențioase și cu un nivel de izolare termică bun, creând astfel o ambianță confortabilă și primitoare, în care vă puteți simți bine. Datorită acestor proprietăți ale pardoselilor din plută, pardoselile EGGER Comfort sunt ideale pentru dormitoare, camera copiilor, precum și pentru camera de zi și sufragerie. Pardoselile noastre Comfort sunt disponibile în multe decoruri, care se potrivesc bine cu diferite stiluri de amenajări. Fie că au aspect de lemn, piatră sau sunt neobișnuit de creative, nu există limite de imaginație în acest caz. Studiați dvs. înșivă decorurile noastre de înaltă calitate!

Pardoselile EGGER Comfort oferă multe beneficii ale pardoselilor din plută:

 • Mai silențioase decât pardoselile laminate mulțumită izolației fonice integrate, din plută

 • Senzație plăcută la pășire datorită stratului elastic de plută

 • Prezintă două straturi de plută, un strat de suprafață și unul în interior

 • Ecologic și 100% fără PVC

 • O pardoseală laminată cu plută cu efecte moderne, cu aspect de lemn și piatră, până la decoruri creative

 • Călduroasă sub picioare datorită celor 40 de milioane de celule termo-izolante din plută

 • Pardoseli din plută fără substanțe dăunătoare, perfect sănătoase pentru căminul dvs.

 • Principalele componente ale pardoselii sunt pluta și lemnul provenit din păduri certificate

 • Montaj simplu datorită sistemului nostru cu clic pentru pardoselile din plută

Pardoselile noastre din plută sunt o alternativă originală la pardoselile laminate convenționale. Pardoselile EGGER Comfort sunt o combinație de laminat și plută, cu decoruri impresionante. 

Pentru efecte extraordinare pentru pardoselile noastre Comfort, folosim tehnologia modernă de imprimare digitală HD. Vă întrebați de la ce vine denumirea pardoselilor Comfort? Este destul de simplu: straturile de plută integrate în pardoseli creează o senzație călduroasă, netedă și sunt silențioase. 

Efectul acestora este o stare specială de bine, care este și motivul pentru care noi recomandăm pardoselile Comfort pentru spațiile în care starea de bine este importantă în mod special.

Pluta păstrează căldura – Pardoselile noastre din plută au straturi speciale de confort, fabricate din material natural de plută. Acestea fac ca pardoselile EGGER Comfort să fie deosebit de netede și fine, iar celulele de aer din straturile de plută întârzie pierderile de căldură și vă invită astfel să mergeți desculți pe pardoseală

Pluta izolează fonic – În cazul pardoselilor Comfort, integrăm un al doilea strat de plută pe partea inferioară a plăcilor pentru pardoseală, ceea ce înseamnă că pardoselile din plută decorative sunt protejate optim împotriva zgomotului de impact. Pardoselile Comfort sunt foarte silențioase, oferind mai mult confort fonic decât pardoselile standard, fabricate din lemn.

Pluta este ecologică – Așa cum o sugerează și denumirea, pardoselile noastre Comfort se bazează pe un material natural și regenerabil din plută și pe fibre din lemn, care provin de la copaci din păduri cu certificare PEFC. Pardoselile EGGER Comfort sunt 100% fără PVC, și suntem, de asemenea, mândri că pardoselile noastre din plută poartă marca de calitate Blue Angel.

Prin pardoselile Comfort alegeți o pardoseală cu nivel ridicat de confort

Pardoselile noastre Comfort sunt perfect adecvate tuturor aplicațiilor din locuința dvs., dar și pentru utilizare comercială moderată (de exemplu, în camerele de hotel). Prin sistemul cu CLIC it brevetat !, vă garantăm un montaj sigur și stabil al pardoselii. Vă veți întreba fără îndoială cum puteți întreține pardoselile din plută. Nu vă îngrijorați, ne-am gândit deja la acest lucru. Pardoselile noastre Comfort au o suprafață ușor de întreținut, protejată chiar și împotriva radiațiilor UV puternice.

În concluzie, pardoselile EGGER Comfort vă oferă o garanție triplă:

 • rezistență la murdărie
 • rezistență la îmbătrânire
 • durabilitate pentru mulți ani

Pardoseli laminate EGGER

Laminatul nostru de înaltă calitate iese în evidență în special pentru că este un material sănătos pentru locuințe

Producem pardoseli laminate de peste 20 de ani și suntem unul dintre furnizorii de top de pardoseli laminate de înaltă calitate din Europa. Dacă alegeţi o pardoseală laminată de la EGGER, alegeţi o pardoseală de cea mai înaltă calitate, de care vă veţi bucura mulți ani și care va crea o stare de bine în toate încăperile. 

Pardoselile laminate EGGER sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual și țin pasul în totalitate cu noile tendințe în materie de pardoseli. De asemenea, laminatul nostru de înaltă calitate este în mod special durabil, utilizabil oriunde, iar pardoseala noastră laminată Aqua+ este și mai rezistentă la umiditate. Deoarece factorul de mediu pentru pardoseli este foarte important pentru noi, în producția de pardoseli laminate utilizăm cherestea numai din păduri gestionate în mod sustenabil. 

Cu laminatul EGGER, beneficiați de pardoseli care sunt realizate din materiale sănătoase pentru locuința dvs. Oricine își renovează locuința și dorește să își renoveze și pardoseala va considera pardoseala noastră laminată o soluție optimă și rentabilă, cu montare simplă, datorită sistemelor noastre de îmbinare cu clic, brevetate.

Cele mai importante beneficii ale pardoselilor laminate EGGER rezumate pentru dvs.:

 • laminat de înaltă calitate și cu o rezistență deosebită

 • laminatul Aqua+ este ideal pentru zonele cu nivel ridicat de umiditate

 • versatil în toate spațiile, atât rezidențiale, cât și comerciale

 • laminat cu aspect de gresie, aspect de lemn, aspect de beton – o gamă largă de decoruri pentru fiecare gust și stil de locuință

 • calitate ridicată pentru căminul dvs. datorită tehnologiei noastre anti-statice

 • substanțele naturale asigură un climat sănătos în locuința dvs.

 • montare simplă a laminatului datorită sistemelor noastre cu clic, brevetate

Vă promitem că veți beneficia de cea mai înaltă calitate de laminat

Laminatul, este, nu în mod întâmplător, un tip de pardoseală foarte popular. Pardoselile noastre laminate vă vor impresiona prin înalta lor funcționalitate, durabilitate și design atrăgător vizual. Datorită sistemelor noastre de pardoseli laminate cu clic brevetate, puteți monta rapid pardoseli chiar și pe suprafețe mari. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință nu doar de către un expert, ci chiar de dumneavoasstră. În videoclipurile noastre pentru montaj vă arătăm pas cu pas metoda de montare a pardoselilor laminate EGGER.

Durabilitate si valoare pe termen lung – Pardoselile laminate EGGER sunt de înaltă calitate și de încredere. Utilizăm metode speciale de procesare pentru a oferi produselor noastre o rezistență deosebită și pentru a garanta cea mai lungă durată de viață posibilă a laminatului. Scopul nostru este de a crea o pardoseală laminată extra-robustă, rezistentă la abraziune și adecvată astfel încăperilor cu trafic intens.

Sanatate si sustenabilitate in locuinta dumneavoastra – Laminatul este un tip de pardoseală igienic în mod special. Suprafața etanșată înseamnă că pardoseala laminată poate ține murdăria la distanță, este ușor de curățat și astfel, este adecvată în mod special pentru persoanele care suferă de alergii. Cu proprietăți anti-statice, pardoselile noastre laminate asigură calitate în fiecare spațiu locuibil. Pentru a proteja natura, în calitate de producător de pardoseli laminate, utilizăm cherestea numai din surse de lemn sustenabile

Aplicabilitate universala – Pardoselile noastre laminate pot fi utilizate aproape oriunde. Gama variată de decoruri și diferitele efecte de laminat oferă soluția perfectă pentru orice stil de amenajare. Pardoselile laminate Aqua+ rezistente la apă sunt adecvate chiar și pentru spațiile cu un nivel ridicat de umiditate și, comparativ cu gresia, sunt mai rentabile și mai ușor de montat. Cu lipire pe întreaga suprafață, pardoselile laminate EGGER Aqua+ oferă o soluție de pardoseală sigură și pentru spațiile comerciale de dimensiuni mari.

Pardoseli laminate pentru zonele cu un nivel ridicat de umiditate – Aqua+ rezistă la apă!

PRO Laminat cu tehnologie Aqua+

În locul gresiei reci, ați prefera să aveți o pardoseală pe bază de lemn în baia dvs.? Cu EGGER Aqua+ am dezvoltat o tehnologie specială care face laminatul rezistent la apă.

Datorită procesării lor de înaltă calitate și durabilității lor, pardoselile laminate Aqua+ se potrivesc în mod ideal în bucătării, băi, precum și în zonele de intrare și în holuri. Pe lângă reproducerile de lemn, laminatul nostru este disponibil și cu aspect de gresie sau aspect de piatră. În comparație cu gresia clasică, laminatul EGGER este mai rentabil și mai ușor de montat.

Un beneficiu major al laminatului pentru zonele cu nivel ridicat de umiditate este curățarea facilă. Utilizarea dispozitivelor de curățare cu aburi pentru pardoselile laminate Aqua+ în aplicațiile comerciale este posibilă fără să vă faceţi griji. Suntem convinși de calitatea laminatului Aqua+ și vă oferim o garanție pe viață pentru utilizarea în locuințe.

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!