BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Materialul care reduce temperatura cu 23 de grade în 20 de minute – demonstrație video

Copertina pentru terasă sau balcon, pe lângă partea estetică, trebuie să ofere și un grad ridicat de protecție solară.

O copertină de calitate vă poate ajuta să reduceți impactul acțiunii directe a soarelui în zonele dvs. de terasă sau balcon. Nu doar că devine esențial să ne ferim de expunerea excesivă la radiațiile solare ce reprezintă un risc important pentru sănătate, dar și pentru asigurarea unui anumit nivel de confort în spațiul terasei prin faptul că preveninim încălzirea pardoselii, a pereților sau altor corpuri care vor degaja ulterior caldura acumulată.

O scurtă demonstrație făcută de echipa Gaviota Mexic, arată cum cu materialul potrivit puteți reduce temperatura cu apoximativ 23 grade în 20 de minute.

ATENȚIE, nu orice material are tratamentul necesar sau suficient de performant ca să vă ofere protecția solară necesară.
Stiați că materialele au valori diferite ale indicatorilor de perfomanță în funcție de tipul de țesătură și culoare. Consultați detaliile  și  materialele colecției Copentek
                               Textile Copentek                                                         Materiale – advance copen
Despre riscurile medicale puteți citi aici: https://www.sfatulmedicului.ro/Diverse/efectele-radiatiilor-ultraviolete-asupra-sanatatii_8850
Acesta este doar unul dintre detaliile esențiale care contează și fac diferența între un produs calitativ și eficient și unul cu rol decorativ sau cu performanță redusă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!