BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Valedo BKS-T

Sentimentul unui spațiu infint, în plin contact cu natura, ce vă oferă o senzație de libertate și aer proaspăt.

Glisare în totalitate

Obțineți un spațiu deschis prin glisarea tuturor panourilor și bucurați-vă de contactul cu exteriorul ori de câte ori doriți alegând un sistem ușor de manevrat care vă oferă posibilitatea de a menține terasa fie deschisă și în contact cu exteriorul, fie închisă și protejată de intemperii.

Integrat cu arhitectura locuinței

Designul fiecărei componente a fost realizat cu atenție și cu dorința de a se potrivi cu orice tip de stil arhitectural. Indiferent că este o casă modernă sau o casă rustică în care doriți să găsiți liniștea, vă vom oferi un sistem se va potrivi cu stilul reședintei dvs.

Tot ceea ce vedeți este sticlă!

Cu etanșare magnetică între panourile de sticlă și doar un profil al șinei inferioare și superioare, Valedo BKS-T vă va oferi plăcerea luminii naturale, a spațiului deschis, vă va ține în contact cu natura și vă va oferi, de asemenea, un aspect de arhitectură modernă.

Extinde spațiul exterior!

Profitați de spațiul dvs. în aer liber și folosiți-l în orice perioadă a anului, fie protejat împotriva vremii nefavorabile atunci când îl închideți, fie pentru a vă bucura de aerul proaspăt când îl deschideți complet.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo BKS-T să fie unic:

Etanș

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar, în același timp, să mențină vizibilitatea și să mențină spațiul protejat de intemperii.

 • Bandă magnetică între panouri

 • Profil vertical pentru etanșare la perete

 • Șină inferioară

 • Profil de colectare și drenare a condensului

Bandă magnetică

Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată folosind o etanșare magnetică – inovație Valedo – care oferă un design estetic și asigură lumina naturală pentru familia dvs.

 • Aproape invizibilă

 • Grosime de 6mm

 • Nu se deteriorează în timp

 • Îmbinare perfectă

Profil de trecere

Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate. 

 • Înălțime de doar 2 cm

 • Design rotunjit

 • Canal de colectare și drenare a condesului

 • Asigură etanșarea

Protejați-vă terasa de vremea rece cu un sistem glisant de sticlă pe care îl puteți deschide și închide oricând doriți!

Valedo ICS-T

Îmbunătățiți izolația termică a terasei cu un sistem performant de închidere terasă cu geam termopan

Eficiență termică

Designul atent al sistemului maximizează izolația termică, temperatura interioară rămâne constantă și transformă terasa într-un spațiu confortabil pe care îl puteți folosi pe tot parcursul anului.

Design arhitectural

Profilul din aluminiu durabil a fost proiectat să fie cât mai subțire posibil, astfel încât să nu afecteze arhitectura clădirii dvs. și pentru a maximiza priveliștea asupra grădinii și a permite pătrunderea luminii naturale în interiorul terasei.

Transparență ridicată

Banda magnetică dintre profilele din aluminiu cu rol de etanșare are o lățime minimă și asigură cele mai bune performanțe în toate condițiile meteorologice.

Panouri de sticlă complet retractabile

Folosiți-vă terasa așa cum doriți cu ajutorul unui sistem glisant modern și elegant care vă permite să vă conectați terasa sau să o protejați de mediul extern.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo ICS-T să fie unic:

Geam termopan

Sistemul Valedo ICS-T folosește geam termopan cu sticlă securizată. Mai mult, folosim o foaie de sticlă float pe exterior și una de low-e pe interior, ceea ce îi conferă sistemuli o eficiență termică bună.

 • Confort termic

 • Sticlă securizată termopan pachet de 30 mm

 • Variante de geam termopan: 6/18/6 sau 4/20/6

Etanșare eficientă

Folosim profile verticale din aluminiu care asigură etanșare și mențin spațiul protejat de intemperii; banda magnetică plasată pe profilul vertical protejeză terasa de infitrația apei.

 • Profile robuste din aluminiu cu o lațime minimă de 50 mm

 • Capace terminale

 • Profil de etanșare la perete

Profil de trecere

Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate.

 • Înălțime de doar 2 cm

 • Design rotunjit

 • Canal de colectare și drenare a condesului

 • Asigură etanșarea

Valedo MotionGlass

Protejați-vă terasa de vânt, praf, ploaie sau zăpadă cu un sistem complet automat.

Sistem complet automat

Cu un motor precis și puternic, Valedo MotionGlass este un sistem inovator de sticlă controlat cu ajutorul unei telecomenzi, care asigură o tranziție perfectă între interior și exterior.

Vă puteți reconfigura spațiul cu ușurință și fără efort în câteva minute printr-o simplă apăsare de buton. Panourile de sticlă depozitate pe podea, astfel încât să vă puteți folosi spațiul într-un mod eficient.

Stil modern

Mulțumită designului elegant și a utilizării unui număr minim de panouri orizontale, Valedo MotionGlass vă permite să maximizați fluxul de lumină naturală în spațiul dvs., oferindu-vă vederi panoramice minunate. Estetica elegantă a sistemului se potrivește cu arhitectura modernă a spațiului dvs.

Rezistent și ușor de curățat

Nivelul ridicat de siguranță este asigurat de cadrul robust din aluminiu, special conceput pentru a susține greutatea panourilor de sticlă. Valedo MotionGlass are un sistem special de scripete cu curea care asigură o funcționare lină a panourilor.

De asemenea, sistemul de sticlă retractabilă inteligent proiectat permite o curățare sigură din interiorul terasei sau balconului. Panourile de sticlă se rabatează în interior iar acestea se pot curăța cu ușurință.

Sistem adaptabil

Valedo MotionGlass este un sistem extrem de adaptabil care poate fi instalat în reședințe, balcoane, magazine, săli de conferințe, cafenele și oriunde aveți nevoie de o reconfigurare ușoară și fără efort a spațiului

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo MOTIONGLASS să fie unic:

Control complet

Motorul puternic vă oferă posibilitatea de a opri procesul în orice poziție preferați, permițându-vă astfel să ventilați spațiul fără a deschide toate panourile de sticlă.

 • Motor puternic cu un sistem special

 • Se controlează cu ajutorul telecomenzii incluse

Sistem versatil

Sistemul automat de sticlă este montat între stâlpii terasei sau balconului, are ghidaje laterale etanșe standard.

 • Poate fi folosit drept un perete de protecție împotriva vântului

 • Profilele din aluminiu asigură etanșarea

Siguranță

Când toate panourile sunt retractate pe podea, oamenii se pot sprijini în siguranță și ușor pe balustrada astfel formată.

 • Sticlă securizată

 • Fără colțuri ascuțite

Apăsați un buton și transformați-vă terasa sau balconul dintr-un spațiu închis într-un spațiu deschis protejat de o balustradă de sticlă.

Valedo Sliding IS

Un sistem performant pentru închiderea terasei care poate fi manevrat cu o singură mână

Performanță termică

Valedo Sliding IS poate acționa ca o zonă tampon în ceea ce privește temperatura, permițându-vă să economisiți energie și oferindu-vă performanțe termice remarcabile chiar și în cele mai aspre ierni. Bucurați-vă de terasa dvs. într-un mediu protejat de frig sau de vremea schimbătoare.

Ușor de manevrat

Valedo Sliding IS asigură o manevrare sigură și confortabilă, panourile individuale de sticlă sunt trase automat unul după altul în poziția lor finală. Sistemul poate fi glisat până la capăt, panourile parcând unul lângă altul, oferindu-vă o tranziție lină și rapidă de la o terasă protejată la o terasă deschisă și aerisită.

Proiectat pentru a impresiona

Cu un profil din aluminiu elegant și durabil și panouri eficiente din sticlă termopan, Valedo Sliding IS este creat special pentru a se potrivi perfect cu stilul arhitectural al casei dvs. și pentru a oferi un aspect impresionant și modern.

Suprafață maximizată

Profitați de spațiul dvs. în aer liber și folosiți-l în orice perioadă a anului, fie protejat împotriva vremii nefavorabile atunci când îl folosiți închis, fie complet deschis și în plin aer proaspăt atunci când îl deschideți complet.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo SLIDING IS să fie unic:

Profil inferior de culisare

Profilul inferior de trecere cu 3 sau 5 canale a fost special conceput pentru a fi ușor traversat fără a fi obstacol și asigură, de asemenea, etanșarea.

 • 1.8 cm înălțime

 • Design rotunjit

 • Perii suplimentare de etanșare

 • Asigură etanșare

Transparență & etanșare

Profilele robuste din aluminiu sunt proiectate să aibă o lățime de doar 38 mm atunci când sistemul este închis, pentru a permite pătrunderea luminii naturale.

 • Profile din aluminiu

 • Inserție de perie între panourile de sticlă

Culisare bidirecțională

Sistemul este conceput pentru a putea culisa atât în partea dreaptă, cât și cea stângă.

 • Role de culisare rezistente

 • Culisare cu minim de zgomot și fără senzație de frecare

 • Manevrare ușoară

Transformați-vă terasa într-un spațiu protejat, cu o ambianță primitoare și pe care îl puteți folosi de-a lungul anotimpurilor.

Bv House (SC DOORGLASS BV Srl) este distribuitor autorizat Valedo Systems SRL. Vezi lista partenerilor autorizați Valedo.

Personalizare

Măsurăm și personalizăm totul, asigurându-ne că totul este pe placul tău!

Livrare

Asigurăm livrare gratuită în raza a 30 de km de Baia Mare și contra cost în restul țării.

Montaj

Executăm montajul la locația dorită, în cel mai scurt și eficient mod.

Service

Produsele noastre beneficiază de garanție și oferim service acestora.

Află toate detaliile care te interesează.

Descarcă cataloagele partenerilor noștri:

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!