BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Valedo BKS

Savurează transparența maximă cu un sistem de închidere cu sticlă a balconului care îți permite o conexiune nelimitată cu natura

O panoramă protejată

Banda magnetică asigură o etanșare eficientă și o vedere panoramică neobstrucționată din confortul balconului dumneavoastră. Panourile glisează complet pentru a vă oferi posibilitatea de a vă transforma în mod creativ balconul într-un spațiu de locuit aerisit, inundat cu lumină naturală sau un loc sigur unde vă puteți bucura de contactul cu natura, dar fiind protejat de vremea capricioasă.

Sigur și de încredere

Valedo BKS este o soluție flexibilă pentru închiderea balconului ce conține elemente de siguranță încorporate. Toate panourile au un mecanism special de blocare care poate rezista la vânt puternic atunci când sunt parcate și care împiedică deschiderea accidentală de către copii atunci când sunt închise. De asemenea, panourile se deschid și pliază în interior, iar curățarea fiecărui panou poate fi realizată într-un mod sigur

Bucură-te de balconul mult-visat

Fiecare sistem de închidere a balconului este personalizat special pentru proiectul dvs., astfel încât să aveți certitudinea că se va potrivi balconului dvs. în mod precis. Valedo BKS este un sistem practic și fiabil de închidere cu sticlă a balconului, care poate glisa și pivota chiar și pe colțuri sau pe semi-rotund, făcându-l cel mai versatil sistem de închidere balcoane cu sticlă de pe piață.

Design elegant și arhitectural

Valedo BKS este un sistem de închidere balcon cu sticlă fără profile verticale, care se potrivește perfect arhitecturii exterioare a clădirii, făcându-l potrivit pentru instalarea atât în clădiri vechi, cât mai ales în cele noi.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo BKS să fie unic:

Etanș

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar, în același timp, să mențină vizibilitatea și să mențină spațiul protejat de intemperii.

 • Bandă magnetică între panouri

 • Profil vertical pentru etanșare la perete

 • Șină inferioară cu rol de etanșare

 • Profil de colectare și drenare a condensului

Bandă magnetică

Etanșarea între panourile de sticlă este asigurată folosind o etanșare magnetică – inovație Valedo – care oferă un design estetic și asigură lumina naturală pentru familia dvs.

 • Aproape invizibilă

 • Grosime de 6mm

 • Nu se deteriorează în timp

 • Îmbinare perfectă

Design și funcționalitate

Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic, lucru ce le conferă o rezistență deosebită.

 • Profile din aluminiu

 • 4 culori RAL standard pentru profile

 • Sticlă cu o grosime de 8mm sau 10mm

 • Opțiuni de sticlă clară, mată, sau fumurie

 • Role cu înveliș din teflon

Îndepliniți-vă visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită unui sistem performant și inovator de închidere a balconului din sticlă.

Valedo EKSEN

Cadrul robust din aluminiu este conceput pentru a rezista la sarcini grele, iar lipsa profilului vertical asigură o conexiune perfectă, făcând acest sistem alegerea atractivă pentru crearea unui balcon aerisit și care îmbrățișează transparența maximă oferită de sticlă.

Pentru uz rezidențial sau comercial

Acest sistem de balustradă permite pătrunderea luminii naturale, deschizându-vă spațiul și creând o vedere neobstrucționată. Sticla securizată poate fi curățată cu ușurință, iar cadrul din aluminiu este foarte rezistent și nu se va coroda atunci când este expus la elemente precum zăpada și apa.

 

De asemenea, sistemul Eksen poate fi instalat cu succes în zone comerciale, birouri, muzee, pentru a asigura siguranța vizitatorilor. Sistemul de balustradă din sticlă are un design modern și este o completare estetică a designului interior al clădirii.

Fabricat pentru proiectul dvs.

Transformați viziunea în realitate cu balustradă de sticlă! Fiecare sistem este personalizat, deci se va potrivi perfect spațiului dvs.

 

Puteți alege cadrul din aluminiu în culoarea sa anodizată sau orice altă culoare RAL, astfel sistemul va oferi un aspect sofisticat balconului dvs.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo EKSEN să fie unic:

Sistem fiabil

Materialele folosite sunt rezistente în timp și nu necesită intervenții de mentenanță.

 • Sticlă securizată și laminată 8/2/8
 • Sticlă rezistentă la șocuri mecaniceBalustrada din sticlă și aluminiu este modalitatea elegantă și modernă de a asigura și redefini limitele balconului dvs.
 • Balustradă inovatoare din sticlă
 • Bucurați-vă de impresia vizuală clară cu o balustradă cu cadru din sticlă și aluminiu care poate fi utilizată în exterior și în interior. Acest sistem este conceput pentru a maximiza vizibilitatea prin balustradă fără a sacrifica rezistența sau durabilitatea. Liniile curate și clare ale sticlei și frumusețea atemporală a aluminiului vor aduce o notă modernă stilului clădirii dvs.
 • Balustradă stabilă
 • Sticla laminată utilizată este puternică, rezistentă la șocuri și veți certitudinea că animalele de companie și copii sunt protejați împotriva accientelelor neplăcute.
 • Aluminiu eloxat

Siguranță sporită

Sistemul are profil inferior care se contectează pe balcon și asigură stabilitatea.

 • Prindere in profil de aluminiu tip menghină
 • Design rotunjit la colțuri, fără linii ascuțite

Versatilitate

Sistemul Valedo Eksen este potrivit atât pentru montaj în exterior, pe balcon, cât și pentru interior – scări interioare. Mai mult, Valedo Eksen se poate folosi în combinație cu un sistem Valedo de sticlă glisantă pentru închidere a balconului.

 • Mână curentă tip U
 • Mână curentă de 60mm sau 80mm

Creați o zonă sigură pe terasă sau balcon cu un sistem de balustradă din sticlă cu întreținere redusă.

Valedo ICS

Transformați-vă balconul într-un spațiu suplimentar de care vă puteți bucura confortabil chiar și în mijlocul iernii

Senzație uluitoare de deschidere

Transformă-ți balconul într-o cameră suplimentară din apartamentul tău, un loc confortabil și util pe care îl poți folosi pe tot parcursul anului. Alege să îl transformi într-un spațiu aerisit, plin de aer proaspăt sau într-un spațiu protejat de capriciile vremii.

Un sentiment de confort

Sistemul modern de închidere a balconului asigură o performanță termică remarcabilă, acționând ca o barieră în care aerul din interior este menținut la o temperatură optimă.

 

De asemenea, când este închis, datorită designului de protecție a sistemelor, balconul dvs. va rămâne curat pentru o perioadă lungă de timp, protejat de vânt, praf, ploaie sau zăpadă.

Priveliște infinită

Valedo ICS a fost proiectat cu un profil subțire din aluminiu pentru a vă oferi transparență maximă, fără a vă afecta panorama.

 

Panourile cu geam termopan permit luminii naturale să inunde balconul, iar designul minimalist și unic al sistemului conferă o notă modernă fațadei clădirii.

Flexibilitate

Personalizați-vă balconul cu ajutorul unui sistem de glisare modern și elegant, care vă permite să glisați panourile până la capăt, parcându-le într-un grup care poate fi blocat în siguranță. De asemenea, puteți alege să vă deschideți parțial balconul pentru a beneficia de aerisire.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo ICS să fie unic:

Etanșare eficientă

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar, în același timp, să mențină vizibilitatea și să mențină spațiul protejat de intemperii. 

 • Bandă magnetică între panouri
 • Profil vertical pentru etanșare la perete
 • Profil de colectare și drenaj condens

Performanță

Mulțumită geamului termopan utilizat, sistemul Valedo ICS poate reduce sunetul străzii.

 • Izolație termică ridicată
 • Reduce zgomotul străzii
 • Profil de compensare a diferențelor de nivel

Funcționalitate & design

Profilele din aluminiu tratat și vopsit electrostatic asigură rezistență în timp.

 • 4 culori standard RAL pentru profile
 • Sticlă securizata termopan 30mm (6/18/6, 4/20/6, 4/22/4)
 • Sticlă clară

Vă puteți transforma balconul într-un spațiu de locuit suplimentar de care vă puteți bucura confortabil chiar și în mijlocul iernii.

Bv House (SC DOORGLASS BV Srl) este distribuitor autorizat Valedo Systems SRL. Vezi lista partenerilor autorizați Valedo.

Personalizare

Măsurăm și personalizăm totul, asigurându-ne că totul este pe placul tău!

Livrare

Asigurăm livrare gratuită în raza a 30 de km de Baia Mare și contra cost în restul țării.

Montaj

Executăm montajul la locația dorită, în cel mai scurt și eficient mod.

Service

Produsele noastre beneficiază de garanție și oferim service acestora.

Află toate detaliile care te interesează.

Descarcă cataloagele partenerilor noștri:

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!