BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Valedo FIXGLASS

Separați spațiile, creând o adevărată barieră între dormitorul dvs. și camera de zi, dar lăsați lumina naturală să curgă liber.

Spații deschise și luminoase

Valedo FixGlass acționează ca un perete de sticlă care vă oferă atracția stilului modern împreună cu felxibilitatea conceptului de open space. Funcționează deosebit de bine în clădiri de birouri, pentru delimitarea spațiilor, lăsând lumina naturală să pătrundă, contribuind la crearea unui spațiu de lucru aerisit.

Lasă lumina să pătrundă

Valedo FixGlass este o soluție minimalistă pentru cei care doresc o estetică modernă. Liniile curate și designul contemporan creează iluzia unui spațiu mai mare și aerisit.

Valedo FixGlass este soluția ideală pentru delimitări între bucătărie și sufragerie sau pentru crearea unui spațiu privat pentru dormitor în cazul unui apartament de tip open plan.

Libertate de proiectare

Sistemele din sticlă fixă sunt o instalație de sticlă eficientă din punct de vedere vizual, care oferă o mare varietate de aplicații practice. Valedo FixGlass poate acționa ca un sistem modular care poate fi utilizat în combinație cu un sistem de sticlă glisantă pentru a crea un sistem de sticlă cu adevărat unic și extrem de funcțional. Acest aspect estede folos în cazul unor configurații în care este necesar ca unele dintre panouri să fie fixe, pentru a asigura buna funcțioanre a sistemului.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo FIXGLASS să fie unic:

Potrivit proiectului tău

Fiecare sistem este realizat urmând specificațiile spatiului tău, așadar acesta se va potrivi perfect.

Sistem modular

Valedo Fix Glass poate fi combinat cu succes cu sistem glisant din sticlă Valedo.

Flexibilitate

Poți alege din opțiuni de sticlă clară, matelux, sau fumurie, pentru o integrare perfectă în locuința ta.

Stabiliți noi limite și personalizați-vă spațiul cu un sistem de sticlă fixă eficient și estetic, care permite fluxul de lumină naturală.

Valedo SLIDING

Obțineți libertatea de a vă compartimenta spațiul într-un mod eficient și modern.

Lumină din abundență

Adaptați-vă spațiul utilizând o soluție modernă pentru partiții interioare. Conectați rapid sau separați încăperile cu Valedo Sliding, un sistem din sticlă care permite transparența, creând deschidere vizuală, senzație de prospețime și oferindu-vă posibilitatea de a împărți și deschide spațiul ori de câte ori aveți nevoie.

Manevrare facilă

Panourile individuale de sticlă sunt trase automat unul câte unul în poziția lor finală. Sistemul poate fi glisat până la capăt, parcând unul lângă altul, oferindu-vă o tranziție lină și rapidă de la un spațiu divizat la unul reconectat.

Eleganța sticlei

Valedo Sliding vă va ajuta să creați o zonă separată și, în același timp, să oferiți un stil sofisticat și vedere neobstrucționată a întregului spațiu. Designul minimalist și profilul subțire din aluminiu asigură că partiția interioară inovatoare din sticlă se va potrivi perfect stilului camerei dvs.

Potrivit în diverse spații

Valedo Sliding este alegerea perfectă pentru o varietate de spații: de la o delimitare practică și elegantă între bucătărie și sufragerie, până la birouri deschise, unde vă permite să creați un birou elegant și separat și spații de întâlnire sau de conferință, permițând fluxul de lumină naturală și îmbunătățirea funcționalității spațiului.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo SLIDING să fie unic:

Prag de trecere

Pragul cu canale a fost special conceput pentru a oferi o trecere ușoară fără a fi un obstacol.

  • Înălțime de 1 cm 

  • Design rotunjit

  • Pragul poate fi lipit de podea

Estomparea sunetelor

Panourile de sticlă securizate și profilul de perie acționează ca un tampon de sunet, făcând din Valedo Sliding sistemul perfect pentru delimitarea dintre bucătărie și a sufragerie.

  • Profil perie vertical

  • Mâner practic

  • Sistem de blocare

Glisare bi-direcțională 

Sistemul este extrem de adaptabil și puteți alege direcția dorită de glisare.

  • Glisare bi-direcțională

  • Glisare lină

  • Poate acoperi o suprafață de până la 10m

Creați un spațiu plin de lumină cu un sistem de compartimentare interioară care vă permite libertatea de proiectare nelimitată prin eleganță și minimalism

Bv House (SC DOORGLASS BV Srl) este distribuitor autorizat Valedo Systems SRL. Vezi lista partenerilor autorizați Valedo.

Personalizare

Măsurăm și personalizăm totul, asigurându-ne că totul este pe placul tău!

Livrare

Asigurăm livrare gratuită în raza a 30 de km de Baia Mare și contra cost în restul țării.

Montaj

Executăm montajul la locația dorită, în cel mai scurt și eficient mod.

Service

Produsele noastre beneficiază de garanție și oferim service acestora.

Află toate detaliile care te interesează.

Descarcă cataloagele partenerilor noștri:

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!