BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Paravane de dus, sau numite si: pereti dus tip Walk-In, din sticla securizata de caliate germana de 6 mm si 8 mm, cu canturi slefuite perfect lucioase. Folosim sticla clara, sticla anticalcar, sticla satinata, sticla fumurie sau sticla bronz. Cabinele de dus Walk-In pot fi si cu model sablat.

 

Paravanul de dus Walk-In este prevazut cu profil INOX LUCIU OGLINDA (lat 2 cm) cu garnitura siliconica de etanseizare care asigura a viata lunga si in acelasi timp este o solutie perfecta pentru blocarea apei. Bara stabilizatoare la 1 m lungime, cu design modern este inclus in pret.

 

Paravanele de dus au profil INOX luciu oglinda nu numai pe latura verticala ci si la baza sticlei asigurand o stabilitate si o aderenta mai mare la pardoseala! Mai mult: ascunde micile denivelari sau liniile strambe ale peretelui/pardoselii (pana la 1 cm). Alegeti calitate, fara compromisuri!

 

Optional puteti alege un perete dus cu tratament anticalcar, care asigura o curatare usoara a sticlei si protejeaza suprafata de reactiile neplacute al calcarului.

 

Executam la comanda cabine de dus colt, cabina dus patrata sau dreptunghiulara, paravane de dus tip Walk-In, paravane de dus glisante, paravane pentru cada din sticla securizata de caliatate germana. Folosim sticla clara, sticla anticalcar, satinata, sticla fumurie sau sticla bronz. Cabinele de dus pot fi cu model sablat.  1

Personalizare

Măsurăm și personalizăm totul, asigurându-ne că totul este pe placul tău!

Livrare

Asigurăm livrare gratuită în raza a 30 de km de Baia Mare și contra cost în restul țării.

Montaj

Executăm montajul la locația dorită, în cel mai scurt și eficient mod.

Service

Produsele noastre beneficiază de garanție și oferim service acestora.

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!