BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Barrier 75 – ferestre pentru confortul casei tale

Știm că îți dorești un stil de viață cât mai confortabil, indiferent de profilul locuinței tale. De aceea Barrier 75 este o fereastră premium de care te poți bucura atât acum, cât și în viitor.

Investește în ferestre pregătite să înfrunte cu succes intemperiile vremii, indiferent de anotimp.

Alege soluții moderne prin care să economisești energie și care te ajută să trăiești mai liniștit. Ferestrele Barrier sunt sigure și izolează fonic locuința pentru ca tu să te bucuri de un nou stil de viață.

Design funcțional
Știm că, înainte de toate, pui preț pe aspectul locuinței tale. Proiectarea Barrier 75 valorifică exigențele estetice pe care le primim cu bucurie din partea clienților noștri. Astfel, ferestrele din PVC dispun de o volumetrie armonioasă cu design funcțional, adaptabil oricărui tip de construcție.

Preț imbatabil
Soluțiile Barrier sunt o investiție inteligentă, o investiție într-un viitor confortabil. Fereastra Barrier 75 garantează calitate premium la un preț imbatabil. Și pentru că știm că fiecare proiect este unic, îți stăm la dispoziție cu oferte personalizate.

Durată lungă de exploatare
O investiție în viitor este o investiție care nu doar că se amortizează rapid. Este o investiție care nu ține cont de trecerea timpului. Cu fereastra Barrier 75 te bucuri de performanțe și funcționalitate ireproșabile pentru o durată lungă de exploatare. Profilul de 70mm are încorporat o armătură din oțel rectangular ranforsat perimetral. Pe scurt, feroneria este configurată pentru a asigura o funcționare optimă și constantă.

Izolare fonică
Izolarea fonică se obține atunci când toate elementele ferestrei lucrează împreună. Ansamblul ferestrei Barrier 75 este compus din sticlă de înaltă calitate și profile cu proprietăți excelente de izolație fonică. Avantajul practic? Toate zgomotele din exteriorul locuinței sunt eliminate pentru o liniște desăvârșită la interior.

Izolare termică
Indiferent de anotimpul în care ne simțim cel mai confortabil, la interior starea noastră de bine nu trebuie să fie influențată de factori externi. Alege ferestrele Barrier 75 pentru a izola termic locuința ta. Ferestrele sunt echipate cu geam termoizolant SuperLowE (emisivitate super redusă), cu distanțieri calzi (tehnologia warm edge) și cu 2, sau 3 foi de sticlă.

Economii de energie
Economisește consumul de energie atât vara, dar mai ales iarna. Învață să reduci costurile de răcire, încălzire și iluminare alegând ferestre performante care permit pătrunderea luminii naturale în timp ce garantează o izolare termică cu adevărat eficientă.

Barrier 80 – Cea mai performantă fereastră din PVC

 

Barrier 80, cea mai performantă fereastră din PVC

Caracteristici superioare, în doar 80 de milimetri: ferestre premium accesibile oricui

Performanțe de top în doar 80 de mm
O fereastră bine făcută este o fereastră care aduce confortul în spațiul tău.
Barrier 80 este vârful tehnologic în materie de ferestre din PVC îmbinând cu succes aspectul premium, complet personalizabil, cu rezultatele surprinzătoare. Bucură-te de confort termic și acustic în fiecare clipă. 
Investește inteligent în soluții care rezistă. Ai cel mai bun preț pentru ferestrele care vor schimba modul în care te simți atunci când îți petreci timpul în interiorul locuinței.

 

Izolare termică cu până la 50% mai ridicată
Barrier 80 oferă o izolare termică cu până la 50% mai eficientă comparabil cu ferestrele standard. Economisește an de an și uită de grija costurilor lunare. Ferestrele Barrier 80 vor reduce pierderile de căldură către exterior iarna și vor proteja interiorul de căldură vara. Te simți confortabil indiferent de anotimp și te bucuri de mai multă lumină naturală pe tot parcursul anului.

 

Zgomot redus de până la 22 de ori
Cu Barrier 80 zgomotul traficului, al mașinilor și al vecinilor va ține de domeniul trecutului. Nimic nu te va mai putea scoate din starea ta de bine. Datorită geometriei speciale a camerelor de aer și a configurației îmbunătățite a garniturilor, ferestrele Barrier 80 asigură un zgomot la  interior redus de până la 22 de ori față de ferestrele standard.

 

Spunem stop poluării fonice.
Profile de sinteză, SYNEGO
Datorită noii geometrii și noilor tehnologii constructive, ferestrele Barrier 80 sunt echipate cu profile de sinteză SYNEGO. Astfel, s-au obtinut performanțe mai bune cu aceleași materiale: un al treilea nivel de etanșare, 7 camere în cadru, 6 camere în cercevea, garnitură mediană, impermeabilitatea la aer, izolare fonică, izolare termică, economie de energie și siguranță antiefracție. Acestea sunt principalele caracteristici care fac din Barrier 80 ferestre cu adevărat surprinzătoare.

 

Protecție contra spargerilor de până la 10 ori mai bună

Barrier 80+ asigură o protecție contra spargerilor de până la 10 ori mai bună comparabil cu ferestrele standard. În funcție de specificul fiecărui proiect poți opta pentru diverse soluții pentru creșterea siguranței ferestrelor alese.
Evaluează mereu situațiile de risc și alege cea mai bună soluție pentru siguranța spațiului tău.

 

Placare cu aluminiu în culorile tale preferate
Obține un design unic fără efort. Alege placajul cu aluminiu pentru a da personalitate ferestrelor tale. Colorează ramele în nuanțele tale preferate și lasă-ți spiritul creativ să-și spună cuvântul.
În plus, placarea cu aluminiu va crește rezistența ferestrelor la intemperii și va îmbunătăți izolarea termică și fonică. Iar ferestrele tale vor arăta impecabil indiferent de anotimp.

Barrier 100 – Ferestrele special concepute pentru case pasive

 

Barrier 100, ferestrele special concepute pentru case pasive

Trăiește confortabil și în siguranță cu ferestrele care izolează perfect locuința

Casele pasive vorbesc despre confort și despre eficiență. Un ansamblu în care toate piesele lucrează împreună pentru a genera un spațiu confortabil și sănătos, fără pierderi de energie și fără sisteme clasice de încălzire.

De ce să alegi fereastra Barrier 100?

Calitate premium

Barrier 100 este o fereastră de top pregătită să facă față fără probleme condițiilor extreme de climă și de mediu.

Cu încadrare până în clasa 5 de protecție fonică și până în clasa WK3 de protecție împotriva efracției, Barrier 100 se va prezenta ireproșabil în fața ploilor în aversă, furtunilor sau curenților de aer puternici.

Calitatea premium a ferestrei înseamnă rezultate precise în ceea ce privește izolarea termică pe tot parcursul anului și feronerie rezistentă la uzură. Calitatea noastră se traduce în performanțe de top pentru case care se fac remarcate.

 

Termoizolare și etanșeizare inegalabilă

Barrier 100 respectă caracteristicile caselor pasive. De aceea ferestrele noastre asigură pierderi minime de aer: pierderile de aer / oră sunt mai mici de 60% din volumul de aer aflat în interiorul casei.

Eficiența ferestrelor se datorează celor 3 rânduri de garnituri coextrudate, precum și materialelor de cea mai bună calitate folosite în fabricarea ferestrelor: profile de top REHAU, pachete de sticlă cu 3 foi și feronerie ROTO LUX.

 

Profile de top REHAU

Tehnologia utilizată la realizarea ferestrelor Barrier 100 cu profile REHAU Geneo PHZ se pretează perfect exigențelor de izolare a caselor pasive.

Panourile din sticlă folosite, cu insert de gaz inert, sunt prevăzute cu baghete termoizolante. În plus, armarea în masă a profilelor nu necesită și armătura din oțel, ceea ce reduce riscul creării punților termice și lasă spațiu suficient pentru inserția termo-modulelor izolatoare în camerele profilului.

 

Rezistență pentru protecția casei

Barrier 100 nu garantează doar izolarea termică perfectă. Ferestrele asigură și un grad de rezistență ridicat, pentru a te putea bucura de aceleași performanțe inegalabile pentru cât mai mult timp.

 

Atât sticla, dar și ramele și profilele oferă protecție împotriva încercărilor de intrare prin efracție. În funcție de fiecare cerință poți opta pentru un grad mai ridicat, sau mai scăzut de siguranță.

Analizează gradul de risc al spațiului și alege soluțiile potrivite pentru securitatea casei tale.

 

Feronerie de cea mai bună calitate

Tipurile de feronerie produse pentru Barrier 100 fac parte din gama ROTO Lux. Poți alege între balamale vizibile, sau ascunse și poți opta pentru elemente speciale de blocare pentru un plus de siguranță.

Fiecare fereastră poate fi personalizată cu accesorii și feronerie diferite, în funcție de clasa de siguranță dorită. Ușurința în manevrare și rezistența în timp sunt caracteristicile principale ale feroneriei ROTO Lux, un element distinctiv al ferestrelor Barrier 100.

 

Ferestre de top placate cu aluminiu

Ferestrele Barrier 100 permit placarea cu aluminiu. Obține un design distinctiv și alege să dai culoare ferestrelor așa cum îți dorești. Ai la îndemână o mulțime de posibilități și opțiuni prin care îți poți valorifica spiritul creativ.

Placajul cu aluminiu va crește rezistența în timp a ferestrelor dar și eficiența în izolare termică și fonică. În plus, ferestrele tale vor arăta ireproșabil indiferent de capriciile vremii.

Barrier Aluminiu – Sistemul nostru dedicat proiectelor care se fac remarcate

Ferestre și uși din aluminiu: performanțe de top, design premium

O fereastră sau o ușă de calitate superioară înseamnă caracteristici de top și performanțe inegalabile. Placarea cu aluminiu, sau tâmplăria din aluminiu este soluția Barrier pentru rezultate menite să-ți simplifice viața.

Alege să investești în produse cu durată lungă de viață, rezistente și practice, totul pentru un stil de viață în care confortul nu trebuie să lipsească.

Barrier Aluminiu este un sistem dedicat în special proiectelor creative, spectaculoase cu caracteristici termoizolante de excepție. Se disting prin perfecțiunea construcției, rezistență sporită, design modern, montaj rapid și funcționalitate ridicată cu cerințe minime privind întreținerea.

De ce să alegi tâmplăria din aluminiu pentru ferestre și uși?

  • Ai diversitate cromatică și poți alege orice nuanţă din gama de culori RAL sau culori speciale.
  • Te bucuri de designul și aspectul urban, minimalist sau clasic; totul adaptabil la orice tip de arhitectură.
  • Ai asigurată posibilitatea de proiectare, execuție și montaj a tâmplăriei din aluminiu cu suprafețe vitrate ample.
  • Beneficiezi de rezistență la solicitări mecanice și uzură datorită proprietăților de excepție a componentelor unui panou de tâmplărie care se opune deformării sau ruperii.
  • Ești sigur că tâmplăria eficientizează etanșeitatea la apă în condiţii de ploaie cu vânt, sau de condiții meteo extreme; clasa de etanșare este dată de presiunea la care apar infiltraţii în interior (conform EN12208-11/99).
  • Ai izolare termică și fonică cu valori de excepție, ideale pentru zone urbane, aglomerate.
  • În plus, te bucuri de protecție antiefracție; cu valori conform DIN ENV 1627, 1630, DIN EN 356 – sticla, respectiv DIN18521- mecanism de închidere multipunct.
  • Primești simplitate la montaj pentru că sistemele din aluminiu sunt versatile, adaptabile oricărui tip de construcție.
  • Ai mereu consiliere specializată; echipa Barrier îți pune la dispoziție toate cunoștințele noastre și găsim pentru spațiul tău cel mai potrivit sistem adaptabil.
  • Suntem alături de tine de la proiectare până la etapa de montaj.

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!