BV House

Bd. Regele Mihai I nr. 63, Baia Mare

Câștigă mai mult spațiu util in casa ta cu ajutorul unui sistem modern și elegant tip winter garden

Mai multă lumină, mai mult spațiu

Sistemul Valedo Glass Roof ideal pentru spații în care se dorește un spațiu protejat de ploaie, vânt sau zăpadă, dar de unde să nu lipsească lumina naturală.

Mulțumită sticlei folosite, această extensie a locuinței dvs va putea fi folosită tot timpul anului. Sistemul Glass Roof va fi apreciat la adevarata sa valoare mai ales în timpul iernii, atunci când poate fi folosit ca un spațiu de relaxare al întregii familii, un loc aerisit, plin de lumină și unde florile pot fi păstrate în siguranță.

Aveți natura aproape tot timpul anului

Constuit din materiale rezistente – profile din aluminiu durabil și sticlă securizată – aveți încrederea că o să vă puteți bucura de acest spațiu confortabil mult timp, fără costuri de întreținere.

Sistemul de acoperiș din sticlă Glass Roof poate fi folosit atât în combinație cu un sistem Valedo de închidere cu sticlă a terasei pentru a avea o terasa complet protejată și închisă, cât și pe post de pergolă cu acoperiș din sticlă, pentru obținerea unui spațiu plin de lumină, aerisit și ferit de ploaie.

Sistem etanș

Profilele din aluminiu sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu sticla securizată asigurând, astfel, etanșarea și nu veți avea surprize neplăcute în ceea ce privește infiltrația apei în terasă.

Mai mult, sistemul de canale și jgheaburi atent proiectate pentru a prelua și evacua rapid apa pluvială. De asemenea, jgheaburile au grătare speciale care nu permit frunzelor să înfunde canalul de evacuare.

Integrat cu stilul locuinței tale

Sistemul Glass Roof este conceput pentru a se potrivi arhitecturii locuinței. Profilele din aluminiu au fost proiectate astfel încât să nu afecteze structura de rezistență a clădirii dvs. și pentru a permite pătrunderea luminii naturale în interior.

Mai mult, mulțumită sistemului avansat, se pot realiza diferite configurații de acoperiș pentru a se potrivi perfect arhitecturii clădirii dvs.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo GLASS ROOF să fie unic:

Sistem integrat de canale și jgheaburi

Sistemul este proiectat cu canale de evacuare și jgheaburi cu grătar.

  • Evacuare rapidă a apei puviale

  • Profil de etanșare la perete

  • Profil special de evacuare a condensului

Diverse configurații

În funcție de arhitectura clădirii dvs, se pot realiza diverse configurații ale sistemului astfel încât acesta să se potrivească perfect.

  • Stâlpi de susținere din aluminiu solid

  • Sticlă securizată și laminată

Combină cu un sistem Valedo

Poți alege să folosești sistemul pe post de pergolă sau poți alege să combini cu un sistem Valedo din sticlă pentru închiderea terasei.

  • Lungime nelimitată

  • Transparență maximă

Alegeți un sistem de acoperiș din sticlă care vă oferă libertatea de vă bucura la maximum de lumină naturală, protecție și confort tot timpul anului.

Bv House (SC DOORGLASS BV Srl) este distribuitor autorizat Valedo Systems SRL. Vezi lista partenerilor autorizați Valedo.

Personalizare

Măsurăm și personalizăm totul, asigurându-ne că totul este pe placul tău!

Livrare

Asigurăm livrare gratuită în raza a 30 de km de Baia Mare și contra cost în restul țării.

Montaj

Executăm montajul la locația dorită, în cel mai scurt și eficient mod.

Service

Produsele noastre beneficiază de garanție și oferim service acestora.

Află toate detaliile care te interesează.

Descarcă cataloagele partenerilor noștri:

Stimați clienți și vizitatori,

Vă informăm că, în prezent, informațiile prezente pe site-ul nostru, cu privire la produsele și serviciile oferite, nu mai sunt de actualitate.

Urmează, în perioada imediat următoare, să modernizăm și actualizăm acest site.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. tel. 0771 531 824

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere!